Privé evenementen

De omgeving van het kasteel is perfect voor het ontwikkelen van exclusieve relaties met een bepaalde doelgroep. De grote salons bieden een intiem kader die besprekingen bevorderen, wat soms moeilijker te stimuleren is in een meer 'corporate' omgeving. Daarnaast is de buitenomgeving inspirerend voor uw zomers evenement.

 

Gelegen op 50 kilometer van Brussel, 40 kilometer van Antwerpen en 70 kilometer van Maastricht, is Westerlo bijzonder goed geplaatst, halverwege tussen de drukte van de stad en rust van het platteland.

 

De toegang tot deze symbolische plaats van het Belgisch culturele en historische erfgoed is mogelijk, hetzij door middel van strategische partnerschappen met uw bedrijf, hetzij voor een 'one-shot' verhuur in het kader van de organisatie van exclusieve evenementen. (seminaries, lezingen, concerten met klassieke muziek, een zakelijk ontbijt of eenvoudigweg een privéfeest)

 

Aarzel niet ons te secretariat [at] kasteel-westerlo [dot] be (subject: contact%20via%20website%20) (contacteren) voor meer informatie.